Min lilla hörna

Här kommer det att komma lite info,resultat,skvaller och bilder från dom olika tävlingarna jag kommer att delta i.

Mail adress: mattias.carlsson@korsnas.com

Min Hobby

Jag har sedan många år tillbaka haft dragracing som ett stort intresse. Jag började själv min karriär på en Suzuki 750 från -89. Nog sagt om den hojen.......Köpte sedan en GSXR 1000 -01 och satsade på att köra Street Bike i NDRS serien. Samma hoj byggdes senare om för att passa i Super Gas Bike i NDRS serien. Suget efter mer effekt gjorde att min gixxer 1000 fick återgå till att bli en gathoj igen och en Hayabusa införskaffades. Sugmotor på 1397cc och ännu en satsning på SGB i NDRS. Nu började det i mina ögon gå fort så därför beslöt jag mig för att prova hojen i klassen Pro Street Bike (TSDS). Jaha tack och godnatt, där hade man inte mycket att hämta. Jisses vad fort dom körde där. Skam den som ger sig, monterade turbo på hojen och gick tillbaka till orginal kubik.(klass regler). Efter det så har det visserligen gått fortare och fortare men det var inte förrän sista tävlingen 2008 som jag äntligen satte min första 8 sek repa och kvalade in på en respektabel plats i Pro Street Bike stegen

fredag 14 augusti 2009

Andra och tredje repan

Till andra repan ställde jag om kopplingen med hjälp av Ingvars råd. Den repan blev inte så bra och det berodde bara på mig(8.87). Jag gav kopplings ändringen en till chans och då fungerade det bättre. Nytt person bästa och jag nådde även mitt mål för i år...........8,58 276 km/h.
Anders Persson nytt person bästa 8.85 och dessutom satte Anders Blank den snabbaste tiden någonsin i PSB 8.13..........Respekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer: